Din categoria: Generale  

Medicina Integrată ScienceMed este, în acest moment, la nivel mondial, metoda cea mai modernă de diagnostic și tratament. Bazată pe studii științifice, metoda ScienceMed a reușit, pentru prima dată în istoria universală, integrarea medicinei alopate cu cele mai performante metode din medicina alternativă (naturistă).

Caz 7

Citește și Ghidul de vindecare. Pentru că sănătatea este valoarea noastră cea mai de preț, am pregătit cu drag pentru voi un ghid de vindecare. O sinteză a informațiilor referitoare la sănătate, echilibru, energie, prevenție, vindecare. Vă prezentăm succint modalități de abordare, cazuri și diagnostice, elemente ajutătoare, sfaturi despre alimentație. Când trebuie să ne prezentăm la medic, de ce să o facem, cum ne ajutăm singuri, cum gândim, ce facem cu corpul nostru. Citiți-l, descarcați-l și dați-l mai departe (de aici) oamenilor care vă sunt dragi. Cu cât mai mulți oameni îl citesc, cu atât mai bine ne va fi tuturor. Pentru că, nu-i așa, oamenii informați sunt mai buni, mai sănătoși și mai veseli. Misiunea ScienceMed Romania este de a vă ajuta în mod real să păstrați sau să vă regăsiți sănătatea. Vă propunem un parteneriat: dacă doriți cu adevărat să vă vindecați, noi ne angajăm să vă oferim cea mai performantă metodă medicală. Daca medicina alopată are o rată de vindecare de 37% , medicina integrată ScienceMed are o rată de 82%. În acest moment, în România, dacă noi nu vă putem ajuta, probabil nu o mai poate face nimeni.

Avantajele medicinei integrate ScienceMed

  • Diagnosticare neagresivă la nivel energetic, celular și organic.
  • Diagnosticarea bolilor din faza incipientă.
  • Putem interveni foarte eficient în prevenția îmbolnăvirii și creșterea imunității, atât la copii, cât și la adulți.
  • Tratamentul este unul personalizat, holistic, pentru suflet, minte și corp.
  • Verificăm eficiența tratamentului înainte de a fi administrat pacientului.
  • Medicina integrată ScienceMed este singura metodă medicală prin care se poate realiza vindecarea, deoarece tratează cauza și nu efectul bolii.
  • Este o TERAPIE GLOBALĂ, care vizează persoana în totalitate, nu părți din organism.
  • Este singura metodă medicală prin care se poate detecta dezechilibrul la nivel energetic (medicină cuantică) sau la nivel celular (electrosomatografia) și se poate interveni eficient pentru restabilirea echilibrului și recăpătarea stării de sănătate chiar înainte de declanșarea bolii în plan fizic.

Ce trebuie să știți?

La ScienceMed sunteți tratați de o echipă de medici care s-au specializat de-a lungul anilor în terapii complementare de vindecare. Sunt doctori cu experiență vastă în medicina alopată, dar și în medicina alternativă, motiv pentru care pot lua deciziile cele mai potrivite, punând în balanță cunoștințele pe care le au și de o latură și de alta a medicinei. Medicina integrată ScienceMed este o terapie științifică. Se folosesc dispozitive medicale brevetate științific și remedii naturale testate științific în nenumărate feluri, care sunt obiect de cercetare și ale căror efecte le recunoaște întreaga lume medicală.

Ce terapii folosim?

MEDICINA CUANTICĂ – diagnosticarea corpului energetic (folosind metoda Biorezonanței Paul Schmidt) SOMATOGRAFIE INTERSTIȚIALĂ – diagnosticarea corpului fizic la nivel celular HOMEOPATIE – diagnosticarea la nivel fizic, mental, emoțional, în urma căreia rezultă remediul de tip constituțional ce acționează pe toate cele 3 niveluri CONSULTAȚIE BACH – diagnosticare la nivel emoțional și recomandare de remediu Bach pentru echilibrare emoțională CONSULTAȚIE ALOPATĂ pentru diagnosticare clinică CONSULTAȚIE FITOTERAPICĂ și CONSULTAȚIE GEMOTERAPICĂ pentru stabilirea de remedii gemoterapice și fitoterapice care acționează la nivel celular