Din categoria: Generale  

Noi suntem energie care oscilează. La nivel de microcosmos, totul este energie în continuă oscilație și transformare.

Cunoscând acest lucru, este ușor de înțeles procesul de “a repara” la nivel macroscopic prin administrarea de oscilații care aparțin nivelului atomic și subatomic. Modul de a diagnostica și de a trata cu oscilații stă la baza metodei de medicină cuantică, adică a fi pe aceeași lungime de undă. Biorezonanța endogenă, din interiorul corpului, este reprezentată de valorile de rezonanță proprie ale organismului. Biorezonanța exogenă implică administrarea de radiații electromagnetice prin care se reglează funcțiile perturbate. Medicina cuantică (Biorezonanța Paul Schmidt) găsește acele organe ale căror frecvențe de oscilație sunt perturbate și administrează acele frecvențe din exterior pentru vindecare.

Oscilațiile aplicate din exterior trebuie să fie identice cu frecvențele proprii ale organelor, țesuturilor, chakrelor și meridianelor energetice, pentru a le reactiva pe cele “oprite din funcționare” sau blocate.

Ideea centrală este aceea de oscilații (frecvente) “identice”, pentru că orice frecvență “falsă”, adică de o valoare diferită, nu va găsi cu cine să rezoneze în organism, deci nu va avea nici un efect (nici de reglare, dar nici efect advers). Prin urmare, cu ajutorul Biorezonanței Paul Schmidt este stimulată capacitatea de reglare proprie a organelor, dar numai a acelora care au un biocâmp dereglat pe frecvențele lor de oscilație. Pentru a fi active in scop terapeutic, oscilatiile aplicate trebuie să respecte și alte criterii pe lângă valorile frecvențelor, cum ar fi: o durată optimă de acțiune, intensitatea/amplitudinea oscilațiilor, forma corectă a undelor aplicate, criteriul final fiind rotația caracteristică a oscilațiilor care poate stabiliza câmpurile de rotație stânga / dreapta din organism.

Ce testează metoda de biorezonanță Paul Schmidt?

Ea masoară direct starea energetică a corpului, polaritatea și chakrele, poate testa diferite frecvente rezonanțe, influențe ale radiațiilor electromagnetice, ale zonelor cu perturbări geopatogene sau ale alimentelor pe care le consumăm, testează funcțiile de bază ale organismului, sensibilitatea la viruși, paraziți și bacterii, la metale grele, echilibrul mineralelor și oligoelementelor, depistează meridianele blocate și starea energetică a punctelor de acupunctură, testează sensibilitatea și toleranță la 1000 de alergeni, produselor apifitoterapice, medicamentelor (dacă se potrivesc organismului sau dacă au efecte adverse). În cadrul acestei metode, persoana care realizează diagnosticul nu influențează rezultatele determinărilor deoarece nu patrunde în circuitul pacient – aparat de biorezonanță, nu modifică energia proprie a organismului, ci doar o reglează și este o metodă perfect reproductibilă. Face o evaluare calitativă, definită, precisă, a situației energetice din frecvențele posibile selectate.