Din categoria: Generale  

Medic Specialist Medicină de Familie Competență: Homeopatie, Terapie Florală Bach

Studii:

1994 – 2000 – Universitatea de medicină și farmacie „Carol Davila” București, Facultatea de Medicină Generală 2004 – 2007 – Rezidențiat în specialitatea medicină de familie, „Spitalul Sfântul Ioan” București 2007 – diplomă de Medic Specialist în specialitatea medicină de familie 2007 – 2008 – studii de formare aprofundată și dezvoltare în homeopatie organizate de Institutul Boiron Franța. Diplomă de terapeut homeopat 2009 – 2011 – Competență în homeopatie. Atestat de studii complementare în homeopatie 2011 – Cursurile de terapie florală Bach organizate de „The Bach Centre”

Cursuri postuniversitare

2017 – participant la simpozionul cu tema “Rolul microbiomului si al poluarii mediului in etiopatogenia bolilor autoimune. Protocoale terapeutice” - coordonator Prof. Dr. John Ionescu – Germania; - simpozionul cu tema “Noutati terapeutice in oncologie. Importanta profilului metabolic tumoral in alegerea terapiei personalizate” - coordonator Prof. Dr. John Ionescu – Germania; - Conferinta Nationala de Homeopatie SRH “ Medicamente homeopatice din insecte – familii, teme, materia medica si cazuri “ cu participarea Dr. Jonathan Hardy – Anglia; - Conferinta Nationala de Homeopatie SRH “Minunatele Plante”, cu participarea Dr. Jan Scholten – Olanda; - Seminarul cu tema “Sistemul Regatului Mineral si Sistemul Plantelor al lui Jan Scholten ilustrat cu cazuri video”, cu participarea Prof. Dr. Vladimir Petroci – Slovenia; - A 6-a Conferinta Nationala AMHR cu tema “ The Kingdom of Mind “ - cu participarea Dr. Yogesh Seghal – India; - Simpozionul “ Wondrous Order – The Table of Plants – Michal Yakir “

2016

noiembrie 2016 - Participant la Conferinta Nationala de Homeopatie cu tema "Sistemul Regatului Mineral al lui Jan Scholten", coordonator Prof.Dr. Vladimir Petroci, directorul Academiei Homeopate din Slovenia; octombrie 2016 - Participant la Congresul International de Homeopatie cu tema "Alive Homeopathy Through Live Cases", coordonator Prof.Dr. Rajan Sankaran - India &  la Congresul WISH "Sensation and Beyond" - coordonator Prof. Misha Norland (Anglia); iunie 2016 - Participant la Conferinta Nationala de Homeopatie cu tema "The Kingdom of Mind" - Coordonator Prof.Dr. Yogesh Seghal - India; mai 2016 - Participant la simpozionul cu tema "Terapii Anti-Inflamatoare in Bolile Alergice si Degenerative. Interventii fitoterapeutice si bio-energetice" - Coordonator Prof.Dr.John Ionescu - Germania; aprilie 2016 - Participant la Conferinta de Homeopatie cu tema "Medicamente homeopatice din moluste - familii, teme, materia medica si cazuri " - Coordonator Dr. Jonathan Hardy - Anglia; martie 2016 - Participant la simpozionul de Oncologie cu tema "Abordarea integrativa a bolilor neoplazice. Rolul nutritiei, al terenului biologic si al tipului metabolic tumoral in definirea terapiei personalizate" - Coordonator Prof.Dr.John Ionescu - Germania;

2015

Participant la simpozionul cu tema “Abordarea interdisciplinara a bolilor autoimune. Protocoale terapeutice pentru Lupus, Artrita Reumatoida, Tiroidita Hashimoto, Sclerodermie”

2014

Absolventa a cursului de Medicina Integrativa cu tema “Elemente de practica homeopatica. Nutrigenomics”, coordonator Prof.Dr. John Ionescu – Germania Absolventa a cursului de Medicina Integrativa “Aplicatiile homeopatiei in patologia umana”, coordonator Prof.Dr. John Ionescu – Germania Participant la al 29-lea Congres Național de Homeopatie cu tema “Homeopatia în secolul 21″, organizat la Institutul Național de Medicină Complementară și Alternativă – București Absolventă a cursului de Medicină Integrativă cu tema “Laserterapia și Laser acupunctura” – coordonator Prof. Dr. John Ionescu (Germania) Absolventă a cursului de Medicină Integrativă cu tema “Terapia Integrativă a bolilor asociate procesului de îmbătrânire” – coordonator Prof. Dr. John Ionescu (Germania) Absolventă a cursului de Medicină Integrativă cu tema „Concepte Integrative în Dermatologie și Alergologie”. Coordonator: Prof. Dr. John Ionescu, Spezialklinink Neukirchen Germania Participant la Simpozionul “Medicamente homeopatice din regnul animal”, coordonator Dr. Jonathan Hardy (Marea Britanie) Absolventă a Cursului de medicină integrativă cu tema: “Abordarea integrativă a bolilor autoimune”, coordonator Prof. Dr. John Ionescu (Germania) Participant la Simpozionul Național de Diabet cu tema „Diabetul Zaharat și Complicațiile sale în lumea contemporană” Participant la Conferința Națională de Homeopatie „Materia Medica Viva 2 – Modul 3”, coordonator Prof. Dr. Roberto Petrucci (Italia)

2013

Participant la Simpozionul de homeopatie cu tema „Remedy from row 2” and „The Spider family”. Coordonator Dr. Jonathan Hardy, Anglia Cursul de homeopatie „Materia Medica Viva 2 modul 1”, Prof. Dr. Roberto Petrucci (Italia) Cursul de homeopatie „Materia Medica Viva 2 modul 2”, Prof. Dr. Roberto Petrucci (Italia)

2011 – 2012

Absolventă a cursurilor de homeopatie „Materia Medica Viva I – IV” organizate de Centrul de homeopatie din Milano, coordonator: Profesor Doctor Roberto Petrucci Atestat de Studii complementare în homeopatie Cursuri de Homeopatie în cadrul Societății Române de Homeopatie Cursuri de terapie florală Bach în cadrul Bach International Education Programme

2008-2009

Atestat CEDH în Homeopatie Participant la Conferința Națională de Medicină a Familiei

2007

Simpozionul cu tema: Bolile de nutriție în actualitate Simpozionul cu tema: Cardiologia în cabinetul medicului de familie

2006

Absolventă a programului de educație medicală continuă cu tema: „Recuperare Cardiacă (RE-CORD)” Al 21-lea Simpozion Național de Ecocardiografie (Insuficiența Cardiacă) Conferința cu tema: „Îngrijirea Gravidei și a sugarului în practica medicului de familie” A 6-a Conferință Națională de Aterotromboză organizată de Societatea Română de Cardiologie Simpozionul cu tema: „Patologia osteoarticulară” Simpozionul cu tema: „Anxietatea și depresia” Simpozionul cu tema: „Abordarea terapeutică a bolilor genito-urinare” Simpozionul cu tema: „Terapia și monitorizarea cardiovasculară” Simpozionul cu tema: „Prevenția în medicina de familie: vaccinologia și consultația prenatală” Simpozionul cu tema: „Patologia digestivă – abordarea bolnavului digestiv”

2005

Absolventă a programului de învățământ medical la distanță organizat de British Medical Journal Absolventă a cursului de formare continuă PALS (Pediatric Advanced Life Support – Asistență Vitală de Bază și Avansată) „Congresul Național de Hepatologie” „Diagnosticul și tratamentul infecțiilor virale cronice sau cu potențial cronicizant” organizat de Institutul de Boli Infecțioase „Prof. Dr. Matei Balș” București Simpozionul cu tema: „Sindromul anxietate – depresie, cea mai frecventă patologie psihiatrică în practica medicală” Simpozionul cu tema: „Insomnia, problemă serioasă de sănătate publică; aspecte clinice și practice” „Al 20-lea Simpozion Național de Ecocardiografie cu tema: „Valvulopatii. Tema specială: Efectul Coandă” Simpozionul cu tema: „Actualități în tratamentul Diareei acute la copil” organizat de Institutul de Ocrotirea mamei și copilului „Alfred Rusescu” București Simpozionul cu tema: „Obezitatea și Dislipidemiile” Simpozionul cu tema: „Sindromul de Oboseală cronică” Simpozionul cu tema: „Patologia Aparatului respirator” Simpozionul cu tema: „Patologia coloanei vertebrale” Simpozionul cu tema: „Tulburările digestive” Simpozionul cu tema: „Patologia adolescentului”

2004

Absolventă a cursului “Principalele Boli Infecțioase Asociate Sarcinii” Absolventă a programului de educație medicală continuă cu tema “Medicația în Sarcină” Absolventă a cursurilor de informare continuă în specialitatea „Supravegherea Medicală a Expusului Profesional”

2003

Absolventă a cursului “Actualități în Diagnosticul și Tratamentul Urgențelor Medicale Majore. Resuscitare Cardiorespiratorie”