Din categoria: Generale  

Starea de normalitate a oamenilor este sănătatea. Ne naștem dotați de natură cu tot ceea ce ne trebuie pentru a fi sănătoși până la vârsta de 100 ani. Sănătatea este și dorința cea mai fierbinte a fiecărui om, urarea cea mai frecventă în toate limbile este “Sănătate!”.

Există multe definiții ale stării de sănătate, dar considerăm că cea mai corecta este cea care definește sănătatea ca un echilibru perfect în care se găsește organismul cu mediul înconjurător, o stare de armonie. Acest echilibru se manifestă la nivel energetic, celular, organic. Și totuși, ne îmbolnăvim. În lumea modernă, deși bugetele alocate sănătății sunt tot mai mari, oamenii sunt tot mai bolnavi. Aceasta deoarece organismul uman este agresat de o serie de factori: – Poluare – Stres – Hrănire deficitară – Contaminare microbiologică – Variații mari de temperatură – Efecte secundare ale medicamentelor chimice Boala este o tulburare a armoniei energetice a organismului. Indiferent de modul ei de manifestare, boala afectează întregul corp, acționând în principal la nivelul cel mai subtil și mai fragil al ființei umane, structurile energetice.

Factorii externi stresanți:

Dar există o speranță: Medicina Integrată Sciencemed. Cercetările de ultimă oră au evidențiat că prima dată apare un dezechilibru energetic, care duce la dezechilibru la nivel celular, iar momentul declanșării bolii așa cum o percepem noi, în plan fizic, se manifestă prin simptome la nivel organic. Medicina integrată ScienceMed este singura metodă medicală prin care se poate detecta dezechilibrul la nivel energetic (medicină cuantică) sau la nivel celular (electrosomatografia) și se poate interveni eficient pentru restabilirea echilibrului și recăpătarea stării de sănătate chiar înainte de declanșarea bolii în plan fizic.

Aceasta înseamnă că putem preveni aparitia bolilor.

Dar, chiar dacă suntem bolnavi, Medicina integrată ScienceMed reușește marea unificare a metodelor medicale, preluând ce este mai bun de la cele mai performante: homeopatie, medicină cuantică, electrosomatografie, fitoterapie, gemoterapie, fără a neglija medicina alopată. Medicina integrată ScienceMed nu numai că vindecă boala, dar vindecă și o latură esentială a fiecăruia dintre noi, forța noastră vitală, dinamismul nostru. Bolnavii își recapăta vitalitatea și forța interioară la niveluri pe care nu le-au mai avut demult, unii chiar niciodată. Această forță vitală ar trebui să fie mereu în armonie cu mediul și să rămână capabilă să echilibreze organismul în timpul tuturor crizelor și provocărilor. Energia circulă prin Univers, între diferitele ei forme de exprimare. Ea susține viața omului și a celorlalte ființe. Întregul corp al omului conține puncte prin care intră energia, puncte prin care iese, iar legătura dintre aceste puncte se realizează prin meridianele energetice, prin care energia circulă la nivelul corpului. Așa cum afirma Einstein, ne naștem din energie, iar omul este cea mai complexă formă de energie cunoscută.