Vine sezonul rece . A venit chiar…De aceea ,este nevoie sa ne pregatim corpul pentru a putea rezista la noile conditii de temperatura si sa ne imbunatatim imunitatea . Racelile ne pot afecta destul de mult ,iar convalescenta poate fi destul de lunga ,daca nu stim ce sa facem . Pot aparea complicatii ,iar iarna se poate transforma dintr-o perioada a bucuriei si a sarbatorilor in una neplacuta si grea .

Care este cea mai simpla si durabila metoda prin care putem sa stimulam imunitatea ?

Medicina integrata Sciencemed vine in ajutorul dv.cu cea mai eficienta metoda de stimulare a capacitatii proprii de aparare a organismului in fata factorilor agresori (frig,umiditate crescuta,poluare etc) .Cum actioneaza ea?! Prin administrarea de remdii homeopate ,gemoterapice,fitoterapice si remedii florale bach, in functie de tipul dv constitutional. Aceste remedii sunt testate cu aparate de cea mai mare finete si se administreaza personalizat . Nu toate tratamentele naturiste indicate pentru intarirea imunitatii se potrivesc la orice persoana .Administrarea lor dupa ureche sau pe incercate ne poate crea dezechilibre majore la nivel celular si energetic .Prin urmare ,este mai putin periculos sa nu luam nimic decat sa folosim un produs doar pentru ca ne atrage prospectul.

Medicina integrata Sciencemed ofera o diagnosticare integrata a fiecaruia dintre noi la nivel celular,energetic,fizic,mental si emotional.

Pentru a creste imunitatea corpului sau,altfel spus ,propria lui capacitate de reactie in fata factorilor agresori ,trebuie administrare acele remedii care sunt adaptate dezechilibrelor energetice si celulare ale fiecaruia dintre noi ,dar si propriile noastre ganduri si emotii. Nu putem separa fizicul de latura mental-emotionala individuala ,pentru ca suntem ceea ce simtim ,iar echilibrul nostru energetic este influentat de prorpiile ganduri si emotii .Prin urmare ,administrarea unui tratament naturist personalizat este solutia optima de crestere a imunitatii. Astazi va putem intari imunitatea si putem preveni afectiunile de ssezon ,punand la lucru metodele terapeutice care alcatuiesc medicina integrata Sciencemed Biorezonanta este metoda care pune in evidenta dezechilibrele energetice si testeaza terapia pentru pacient . In virozele respiratorii de pilda ,cel mai adesea gasim blocaje energetice maxime pe frecventele : virusuri,imunitate si aparat respirator (mucoasa nazala,faringe,laringe,bronhii). Electrosomatografia evidentiaza dezechilibrul la nivel celular si testeaza efectul remediului homeopat ,iar homeopatia,gemoterapia si fitoterapia constituie metode eficiente de profilaxie si tratament . La ora actuala observam ,pe piata ,o explozie a numarului de medicamente ,produse fitoterapice (echinacea,chimen,salcie,cimbru,origanum) si gemoterapice ( extracte din muguri de coacaz negru,muguri de calin,muguri de brad,mladite de maces,,muguri de carpen sau muguri de mesteacan pufos) ce pot fi utilizate in cresterea imunitatii.Cum le alegem pe cele mai potrivite dintre ele ?! Greu , in conditii obisnuite! Adeseori ,chiar si medicul sau farmacistul sunt pusi in dificultatea de a alege ,deoarece, teoretic ,mai multe dintre ele par a fi potrivite pacientului . Practic ,de multe ori se intampla ca mai multor pacienti cu aceeasi patologiesa li se recomande acelasi tratament si doar unii sa apara efectele pozitive scontate . De ce ?! Pentru ca fiecare organism reactioneaza diferit . Fiecare pacient este unic! Medicina integrata Sciencemed are avantajul ca poate personaliza terapia aplicata pacientilor ,oricare ar fi aceasta : homeopata ,alopata ,fitoterapeutica ori gemoterapeutica. Astfel ,medicina integrata ,acest concept terapeutic inovator ,ne poate ajuta sa prevenim ,cat si sa tratam adecvat bolile sezonului rece, care la inceput par banale ,insa ulterior se pot complica . In clinicile Sciencemed ,homeopatia se foloseste cu succes. Daca remediul homeopatic ales rezoneaza cu frecventa dizarmonica descoperita la testarea de biorezonanta , el va transforma campul blocat si frecventa dizarmonica intr-un camp ordonat si o frecventa armonica ,realizand reglarea . La Sciencemed poate fi testat medicamentul homeopatic cel mai potrivit pentru preintampinarea recidivei bolilor si se poate obtine si un medicament complex ,ce cuprinde informatia remediului si pe cea a oscilatiilor dizarmonice.